23 Şubat 2012 Perşembe

Ekopaket Arıtma Üniteleri

Eko-paket Kimyasal Atık su arıtma sistemleri ; Atık suyun karakterine göre seçilmiş, özellikle minimum debi özelliği olan, kobi işletmelerde kullanımı önerilen compact sistemlerdir. Bu işletmelere örnek olarak ; ( Kaplama Atık Suları, Emprime Atık Suları, Tekstil Atık Suları , Eloksal Kaplama Banyolar Atık Suları………v.b.)
Eko-paket kimyasal atık su arıtma sistemlerinin kobi işletmeler tarafından en çok tercih edilme sebeplerinin başında, sistemin compact yapısı, işletmelerde kapladığı m2 alan, rahat kurulum, ekonomik maliyeti, düşük ekipman ve işletme kolaylığı sağlamasıdır. 

Eko-paket kimyasal atık su arıtma sistemleri, sabit betonarme tesislere göre bakım ve işletim maliyeti bakımından ekonomik olan atık su arıtma tesislerdir. Herhangi bir sebepten dolayı üretime giren ek kapasite artışları olması halinde, işletmelerde bulunan atık su arıtma tesislerinin ilgili mühendis kadro ve deneyimli danışman servisler tarafından revize edilmesi gerekmektedir.
Eko-paket kimyasal atık su arıtma sistemleri, bu gibi kapasite artışı olması halinde uygulana bilirliği en basit ve en ekonomik paket kimyasal atık su arıtma sistemleridir. De-monte yapısıyla kolaylıkla ekipman ekleme ve çıkartma işlemleri rahatça uygulana bilmektedir.
Matris Arıtma Ltd. Şti. imalat ve satışını yaptığı atık su arıtma sistemler ve diğer ekipman markalar için de, herhangi bir nedenden dolayı arızalanmaları halinde gereksinimi olacak her türlü yedek parçaları tarafından temin etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder